Matthew Perry a facut publica suma uriasa pe care a cheltuit-o pentru a scapa de dependentele care l-au dus atat de aproape de moarte. Intr-un interviu pentru The New York Times, starul din „Friends”, in varsta de 53 de ani, a estimat costul acestei lupte teribile, dupa ce a ajuns de 15 ori la dezintoxicare.

„Probabil ca am cheltuit 9 milioane de dolari incercand sa renunt la dependenta de opioide si alcool”, a spus el, explicand ca ajunsese sa ia 55 de pastile de Vicodin pe zi.

Perry are o avere neta de 120 de milioane de dolari. Actorul a castigat 22.500 de dolari /episod in primul sezon al serialului „Friends”, salariul sau urcand la 1 milion de dolari/episod in ultimele doua sezoane.

Medicii i-au dat la un moment dat sanse de supravietuire de doar 2%

 

In urma cu doar cateva zile, Perry, care isi promoveaza cartea de memorii „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, a dezvaluit ca a fost la un pas sa moara din cauza dependentei sale. Medicii i-au dat la un moment dat sanse de supravietuire de 2%, dupa ce opioidele i-au spart colonul si l-au lasat in coma timp de doua saptamani.

Jennifer Aniston l-a confruntat cu privire la alcoolul pe care-l consuma: ii sunt foarte recunoscator pentru asta

Perry a recunoscut ca Jennifer Aniston l-a confruntat cu privire la alcoolul pe care-l consuma si i-a dezvaluit ca ea si restul distributiei si-au dat seama ce se intampla. „stim ca bei”, i-a transmis aceasta. Sprijinul constant pe care Jennifer i l-a oferit in timpul recuperarii a contat enorm: „Aniston a fost cea care m-a ajutat cel mai mult. Ii sunt foarte recunoscator pentru asta.”

14 interventii chirurgicale pe stomac si colon

Intr-un interviu cu People Magazine, Perry a afirmat ca a suferit 14 operatii pe stomac si colon si a folosit o punga de colostomie timp de noua luni, iar azi are o serie de cicatrici de la multiplele interventii chirurgicale.

Ce-l tine acum departe de toate acele substante din cauza carora era sa moara? Semnalul de alarma pe care l-a tras terapeutul sau care l-a avertizat ca va folosi punga de colostomie pentru tot restul vietii daca se va droga din nou. Matthew a dat asigurari ca azi este „destul de sanatos” si ca alege sa „numere in fiecare zi”.

SURSA – www.filmnow.ro

Lasă un răspuns