Pe o filmare realizata cu o camera ascunsa intr-o sala de jocuri se vede cum cadrul didactic isi pierde total controlul si incepe sa injure dupa ce a pierdut mii de lei la „pacanele”. Conducerea scolii unde preda s-a autosesizat si a declansat o ancheta in acest caz.

O profesoara de biologie din Barlad i-a lasat masca pe toti cunoscutii ei dupa ce pe retelele de socializare circula de cateva zile o inregistrare video, in care aceasta se manifesta intr-o maniera bizara, considerata de multi ca fiind nepotrivita pentru un cadru didactic.

Dascalul a fost filmat pe ascuns cand joaca la „pacanele” si pentru ca pierde, trece de la o extrema la alta. Mai întai, injura ca la usa cortului, apoi cere ajutor divinitatii ca sa isi recupereze banii pierduti.

„In D… ma.., da dracului ceva, ca am bagat 50, 60, 70 de milioane. Saracia ma-tii de viata. Doamne, ai mila de mine, Maica Domnului. Doamne, cine imi da mie banii inapoi, Doamne?”, sunt doar cateva dintre iesirile profesoarei.

„Asta e doamna mea de bio, nu glumesc”

Dascalul a fost recunoscut pe Facebook si criticat de fostii sai elevi.

 „Asta e doamna mea de bio, pe bune, nu glumesc”, „Nici profa de bio nu mai este ce a fost odata”, „Doamna asta a fost profa mea de biologie si chimie in a VIII-a”, au scris pe reteaua de socializare cativa dintre fostii si actualii elevi ai profesoarei.

Cateva persoane i-au luat apararea cadrului didactic pentru ca au trecut prin dependenta de care sufera acum aceasta.

„Am trecut si eu prin asta de multe ori si nu e de ras, credeti-ma! Eu m-am lasat de ele cu multa ambitie si vointa, dar este tragic! Feriti-va de pacanele”, „Nu e de ras, jocurile de noroc distrug vieti, din pacate”, au scris cateva dintre acestea.

Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui si scoala unde preda profesoara de biologie s-au autosesizat in acest caz si au convocat Comisia de Etica si Disciplina, scrie Vremea Noua.  

In paralel, cadrul didactic va fi verificat si de un medic de medicina muncii pentru a se stabili daca mai este apt sa predea in invatamant si daca are nevoie de ajutor specializat pentru a scapa de dependenta de jocuri de noroc.

SURSA – www.adevarul.ro

Lasă un răspuns