O tânără din Scoția, dependentă de cocaină și alcool, a reușit să-și transforme viața complet după ce a renunțat la obiceiul distructiv. Ea ajunsese „depresivă și trăia într-un haos total” și se temea că va ajunge în închisoare sau se va sinucide.

Ainsley Loudoun a început să consume alcool încă de la 14 ani, vârstă la care a încercat prima oară să-și ia viața. Tânăra, în vârstă de 28 de ani acum, povestește că ajunsese să fie foarte deprimată și că trăia în haos, scrie Daily Mail.

„Am trăit în întuneric de când eram foarte tânără și am descoperit băutura la o vârstă fragedă. Am crezut că e normal ca tinerii să bea alcool și pentru o perioadă a fost. Însă eu am continuat să beau și să dezvolt dependență și de cocaină. Beam tot timpul și lipseam de la muncă, așa că am pierdut multe joburi”, a declarat Ainsley Loudoun pentru presa locală.

„Ajungeam ori la închisoare ori mă sinucideam ori îmi reveneam. Astea erau opțiunile pe care le aveam – așa că am ales recuperarea”, adaugă ea.

O organizație specializată a ajutat-o să renunțe la droguri și alcool

Tânăra și-a schimbat complet viața după ce a apelat la o organizație specializată și a urmat un program în 12 pași. Ea mergea și la întâlniri cu dependenți de cocaină anonimi.

Acum, la doi ani de când a început transformarea, Ainsley spune că simte „fericire pură în a fi ea însăși” și vrea să-i încurajeze pe cei care se confruntă cu dependențe să-i urmeze exemplul.

Tânăra a publicat, de asemenea, fotografii pe internet cu schimbarea impresionantă prin care a trecut din punct de vedere fizic.

SURSA – www.csid.ro

Lasă un răspuns